Tyverisikring af trådnet, trådvæv eller trådgitter

Hos Bastholm Tråd & Plader i Struer har vi stor ekspertise med at fremstille trådnet, trådgitter og trådvæv som tyverisikring for private, erhverv og offentlige myndigheder leveret til hele Danmark. Vi har altid fokus på kvalitet, fleksibilitet og hurtig levering, når vi skal fremstille sikring mod tyveri.

Beskyt områder eller vinduer med tyverisikring af tråd​

Vi kan fremstille tyverisikring til alle formål, det kan eksempelvis være som rumdelere, døre og lignende, eller det kan være til sikring af yderdøre og vinduer. Vi udfører løsninger til kældervinduer eller et udsat vindue ud til en baggård, men det kan også være til natsikring af vinduer og facader.

Vi kan tilbyde faste og aftagelige gitre, og efter behov kan de laves med eller uden ramme. Derudover kan vi tilbyde trådtykkelser i mange forskellige størrelser, ligesom vi kan tilbyde forskellige maskestørrelser.

Der er også mange muligheder med hensyn til materialevalg, og du kan blandt andet vælge aluminium, lakeret stål, rustfrit stål eller galvaniseret stål til din tyverisikring med trådgitter.

Få mere at vide om vores tyverisikringsløsninger​

Vi kan fremstille en tyverisikringsløsning til de fleste formål. Du kan kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på tyverisikring. Du er også velkommen til at stille spørgsmål eller få råd og vejledning om de forskellige sikringer mod tyveri.

Du kan sende en e-mail til os på bastholm@traad.net, eller du kan ringe til os på telefon 86 28 98 11, for at høre nærmere.

Nyheder

- ​Arbejdstilsynet har igen givet Bastholm tråd & Plader grøn smiley

E-mail: Bastholm@traad.net


​Åben alle hverdage: 08.00 - 16.00

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bastholm Tråd & Plader • Bøgekildevej 22 • 8361 Hasselager, Danmark • Tlf. 86 28 98 11​ • E-mail: bastholm@traad.net